Facebook | Οι έφηβοι αποκτούν followers και δημόσια posts

Ημ/νία: 18 Οκτωβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook είχε περιορίσει τις κινήσεις των εφήβων χρηστών του, ηλικίας 13 έως 17 ετών, επιτρέποντας τους να δημοσιεύουν posts με πιο ευρύ κοινό τους φίλους φίλων τους. Αυτό αλλάζει από εδώ και στο εξής, με τους έφηβους να αποκτούν τη δυνατότητα να δημιουργούν δημόσια posts. Η φωνή τους μπορεί πλέον να φτάσει και στους 1,2 δις χρήστες του Κοινωνικού Δικτύου.

facebook teens public posts

Η μετάβαση αυτή πρέπει να γίνει ομαλά, γι’αυτό και το Facebook συνεχώς θα ενημερώνει τους έφηβους χρήστες όταν έχουν ρυθμίσει το κοινό των δημοσιεύσεων τους ως δημόσιο και θα τους υπενθυμίζει πως το μήνυμα τους θα είναι ορατό από όλους τους χρήστες.

Μαζί με τα δημόσια posts, οι έφηβοι αποκτούν τη δυνατότητα να δέχονται followers. Αυτό σημαίνει πως αν κάποιος έφηβος ενεργοποιήσει τη λειτουργία των followers, οποιοσδήποτε χρήστης θα μπορεί να τον ακολουθήσει για να ενημερώνεται για τα δημόσια posts του.

Τέλος, για όλους τους νέους λογαριασμούς εφήβων χρηστών στο Facebook, η προεπιλεγμένη ρύθμιση του κοινού στη δημιουργία μιας δημοσίευσης θα είναι η επιλογή «Φίλοι» και όχι η επιλογή «Φίλοι φίλων».

Πηγή: Facebook Newsroom

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑