Facebook: Τα νέα Page Insights σύντομα διαθέσιμα σε όλους

Ημ/νία: 10 Οκτωβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Θυμάσαι τα νέα Facebook Στατιστικά Στοιχεία (Insights) Σελίδων που είχαμε δει στις αρχές του καλοκαιριού; Μέχρι και σήμερα, αρκετοί διαχειριστές σελίδων τα δοκίμασαν και το Facebook αποφάσισε να τα διαθέσει σύντομα σε όλους, ξεκινώντας άμεσα την κυκλοφορία τους.

facebook new page insights

Συνοψίζοντας τις αλλαγές στα νέα Page Insights, το Facebook «έσπασε» το People Talking About This (PTAT) σε περισσότερα στατιστικά, όπως Page Likes, People Engaged, Page tags and mentions, Page checkins και other interactions on a Page. Επίσης, πλέον οι διαχειριστές μπορούν να μετρούν τις αντιδράσεις που δέχεται η σελίδα τους ή οι δημοσιεύσεις της σελίδας τους, σε θετικές (likes, comments, shares και clicks) και αρνητικές (hide post, hide all posts, report as spam και unlike page) αντιδράσεις. Τέλος, περισσότερα στατιστικά στοιχεία δίνονται όχι μόνο για όσους είδαν μία σελίδα ή τις δημοσιεύσεις αυτής, αλλά και για όσους αλληλεπίδρασαν με αυτή ή τις δημοσιεύσεις της.

Πηγή: Facebook for Business

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑