Twitter: Νέες λειτουργίες διαθέσιμες στο Windows Phone app

Ημ/νία: 9 Οκτωβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Twitter είχε καιρό να ενημερώσει την εφαρμογή του για Windows Phone συσκευές, όμως δείχνει πως δεν ξεχνά το λειτουργικό της Microsoft. Η νέα έκδοση Twitter for Windows Phone 3.0 περιέχει αρκετές νέες και σημαντικές λειτουργίες για τους χρήστες, τις οποίες θα δούμε στη συνέχεια του άρθρου.

twitter for windows phone update

Κάτι που θυμίζει το Facebook Home για Android, είναι η νέα δυνατότητα προσθήκης tweets στην οθόνη κλειδώματος. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, στο πεδίο «configure lock screen», προσθέτοντας έναν αγαπημένο λογαριασμό του οποίου θες να βλέπεις τα tweets. Επίσης, οι χρήστες μπορούν μέσα από τις ρυθμίσεις να επιλέξουν μία εκ των 54 διαθέσιμων γλωσσών, ώστε tweets από άλλη γλώσσα να μεταφράζονται με τη βοήθεια του Bing.

Η εφαρμογή του Twitter συνεχίζει να αξιοποιεί τα tiles από το μενού του Windows Phone, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να αποθηκεύσουν Twitter αναζητήσεις, οι οποίες θα είναι άμεσα προσβάσιμες. Επίσης, μία λειτουργία η οποία θα διατεθεί σταδιακά στους χρήστες, είναι οι ειδοποιήσεις από αγαπημένους Twitter λογαριασμούς του χρήστη, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί από τις επιλογές «accounts + notifications» και ύστερα «favorited» στις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

twitter for windows phone update2

Για να ικανοποιήσει και τους μεν και τους δε, η εφαρμογή Twitter για Windows Phone διαθέτει πλέον δύο χρωματικές αποχρώσεις: light και dark, ή αλλιώς ανοιχτόχρωμη και σκουρόχρωμη. Τέλος, η αναζήτηση γίνεται ακόμα καλύτερη, προσθέτοντας στα αποτελέσματα φωτογραφίες, βίντεο και λογαριασμούς.

Πηγή: Twitter Blog

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑