Τα YouTube Music Awards διοργανώνονται για πρώτη φορά στις 03/11 [βίντεο]

Ημ/νία: 1 Οκτωβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ένας δυνατός τομέας του YouTube είναι η μουσική και τα μουσικά βίντεο τα οποία φιλοξενεί, με τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες να έχουν προτιμήσει τις υπηρεσίες του. Έχοντας λοιπόν την υποστήριξη τόσο των μουσικών καλλιτεχνών όσο και του μουσικού κοινού, το YouTube θα διοργανώσει για πρώτη φορά στις 3 Νοεμβρίου 2013 μία ζωντανή εκδήλωση με ονομασία YouTube Music Awards.

youtube music awards

Απομένει κάτι περισσότερο από ένα μήνα μέχρι το live event στη Νέα Υόρκη. Έως τότε, καλλιτέχνες όπως οι Lady Gaga, Eminem και Arcade Fire, παρέα με αστέρια του YouTube όπως οι Lindsey Stirling and CDZA, θα συμμετάσχουν σε events σε πόλεις όπως η  Σεούλ, η Μόσχα, το Λονδίνο και το Ρίο, καθώς και σε μεταξύ τους μουσικές συνεργασίες.

Φυσικά, το κοινό δε θα μπορούσε να μην έχει τη δική του ανάμειξη. Στις 17 Οκτωβρίου θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες των YouTube Music Awards, με το κοινό να είναι ο μοναδικός κριτής για το τελικό αποτέλεσμα.

Μείνετε συντονισμένοι με το επίσημο κανάλι του YouTube, καθώς έως το τελικό live show και την ανάδειξη των νικητών, θα κυκλοφορήσουν βίντεο όπως παρωδίες, επίσημα τραγούδια, covers κλπ.

Πηγή: YouTube Official Blog

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑