Facebook: Ένα site περιέχει εσένα και τους υπόλοιπους 1,2 δις χρήστες του!

Ημ/νία: 28 Σεπτεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η Natalia Rojas, ελεύθερη επαγγελματίας πάνω σε δημιουργικά τεχνολογικά projects, βρήκε έναν τρόπο ώστε να προβάλει τις φωτογραφίες και των 1,2 δις χρηστών του Facebook, σε ένα site με χρονολογική σειρά. Αυτό σημαίνει πως είσαι κι εσύ μέσα, το ίδιο και οι φίλοι σου, και μάλιστα μπορείς να δεις ποιος από τους 1,2 δις χρήστες ήσουν εσύ ή οι φίλοι σου, κατά την εγγραφή σου στο Facebook.

the faces of facebook

Το site έχει ονομασία THE FACES OF FACEBOOK και μέσα σε αυτό μπορείς να κάνεις κλικ όπου θες και να δεις τους χρήστες στο σημείο αυτό. Αν κάνεις κλικ στην αρχή για παράδειγμα, θα δεις το Mark Zuckerberg, CEO και συνιδρυτή του Facebook, ο οποίος είναι και ο πρώτος χρήστης του Κοινωνικού Δικτύου.

Είπαμε πως κάπου εκεί μέσα βρίσκεσαι εσύ και οι φίλοι σου. Επειδή γίνεται χαμός με τους 1.262.089.650 χρήστες, οι οποίοι αυξάνονται κάθε δευτερόλεπτο, μπορείς να κάνεις κλικ στο πρώτο εικονίδιο πάνω δεξιά και να συνδεθείς με το Facebook προφίλ σου. Τότε, μέσα στις αμέτρητες εικόνες θα δεις με μαύρο κουτάκι τη δική σου θέση και με άσπρα κουτάκια τη θέση των φίλων σου.

Αλήθεια, εσύ σε ποιον αριθμό βρίσκεσαι; Εγώ βρίσκομαι στον αριθμό 582.076.971.

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑