Klout: Με ανανεωμένο προφίλ και οργανωμένα Perks!

Ημ/νία: 28 Σεπτεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η υπηρεσία Klout αποφάσισε να επανασχεδιάσει τη σελίδα των προφίλ των χρηστών της, ετοιμάζοντας παράλληλα νέες προσθήκες σε αυτή, καθώς και να οργανώσει τα Perks σε δική τους σελίδα.

new klout profile

Όσον αφορά το νέο Klout προφίλ, πρώτα εμφανίζονται τα στοιχεία του χρήστη μαζί με τα Κοινωνικά Δίκτυα στα οποία είναι συνδεδεμένος, και από κάτω μία μπάρα με την επιρροή του χρήστη σε καθένα από τα Κοινωνικά Δίκτυα στα οποία είναι ενεργός. Ακολουθούν τα Topics, τα θέματα στα οποία χαρακτηρίζουν το χρήστη και οι Top Influencers, οι φίλοι του χρήστη με το μεγαλύτερο Klout σκορ. Τέλος, ακολουθεί μία προεπισκόπηση των καλύτερων στιγμών του χρήστη στα Κοινωνικά Δίκτυα.

Όσον αφορά τα Perks, δηλαδή τις αμοιβές του χρήστη για την επιρροή που ασκεί στα Κοινωνικά Δίκτυα, πλέον βρίσκονται όλα σε μία σελίδα. Οι χρήστες μπορούν πατώντας τις εικόνες των Perks να μεταφέρονται στις σελίδες τους και να βλέπουν περισσότερες πληροφορίες, όπως reviews και εικόνες των συγκεκριμένων Perks.

Πηγή: Klout Blog

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑