Foursquare: Σου δείχνει το δρόμο για το… Breaking Bad!

Ημ/νία: 26 Σεπτεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Έμειναν μόλις τρεις ημέρες για να τελειώσει μία από τις καλύτερες αμερικάνικες σειρές τηλεόρασης, το Breaking Bad. Αν είσαι fan, έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις τώρα που οι Walter White, Jesse Pinkman και οι υπόλοιποι ηθοποιοί δε θα σου κρατούν παρέα; Πάνε πέντε χρόνια από τότε που ξεκίνησε. Το Foursquare θέλει να σε κάνει να ζήσεις ακόμη πιο έντονα την εμπειρία της σειράς, γι’αυτό και σου δείχνει το δρόμο για μερικές από τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες στις οποίες έγιναν τα γυρίσματα της σειράς.

foursquare and breaking bad real places

Αν ποτέ βρεθείς στην περιοχή Albuquerque στην Αμερική, μην ξεχάσεις να επισκεφτείς τοποθεσίες όπως το εστιατόριο Los Pollos Hermanos (ή αλλιώς Twisters) για λίγο τηγανητό κοτόπουλο, το The Candy Lady για λίγη blue meth (μοιάζει αληθινή, ε;), τον περίφημο χώρο parking έξω από το γραφείο του Saul Goodman, καθώς και όλες τις υπόλοιπες τοποθεσίες.

Γιατί να μην κρατούσε η σειρά μερικές ακόμη σεζόν; 🙁

Πηγή: Foursquare Tumblr

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑