YouTube: Λανσάρει τη δική του μουσική συλλογή με δωρεάν ήχους προς ελεύθερη χρήση

Ημ/νία: 26 Σεπτεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το YouTube τον τελευταίο καιρό προχωρά σε βελτιώσεις λειτουργιών του, όπως για παράδειγμα το σύστημα σχολιασμού, καθώς και σε ανακοίνωση νέων εργαλείων, όπως για παράδειγμα το Top Fans. Σήμερα, μαθαίνουμε ένα πολύ ευχάριστο νέο για τους δημιουργούς βίντεο, καθώς το YouTube λάνσαρε για όλους τη δική του μουσική συλλογή με ονομασία Audio Library, η οποία περιέχει πάνω από 150 μουσικά κομμάτια προς δωρεάν και ελεύθερη χρήση για βίντεο και όχι μόνο.

YouTube audio library2

Ταξινομημένα ανά είδος, διάθεση, όργανο και διάρκεια, οι χρήστες μπορούν να επισκεφθούν τη μουσική βιβλιοθήκη και να κατεβάσουν τα κομμάτια που επιθυμούν σε μορφή MP3 και σε ποιότητα 320 Kbps. Στη συλλογή θα βρεις από μοναδικά μουσικά κομμάτια μέχρι και κλασσική μουσική, όπως για παράδειγμα την 5η Συμφωνία του Μπετόβεν. Η συλλογή αναμένεται μελλοντικά να αυξηθεί σε μέγεθος, γι’αυτό αν ενδιαφέρεσαι να στείλεις τη δική σου μουσική και να συνδράμεις στην προσπάθεια αυτή, μπορείς να συμπληρώσεις την αίτηση.

Πηγή: YouTube Creator Blog

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑