Pinterest: Ενισχύει το διαμοιρασμό άρθρων μέσω Pins

Ημ/νία: 25 Σεπτεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Pinterest αποτελεί ένα Κοινωνικό Δίκτυο στο οποίο γίνεται διαμοιρασμός εικόνων και βίντεο. Μέχρι και σήμερα, οι χρήστες επισκέπτονταν sites και διαμοίραζαν μεταξύ των άλλων και άρθρα, συγκεκριμένα πάνω από 5 εκατ. καθημερινά, επιλέγοντας μία εικόνα και δίνοντας τα υπόλοιπα στοιχεία (τίτλο άρθρου, περιγραφή κλπ) προαιρετικά μέσω της περιγραφής ενός Pin. Από σήμερα, τα άρθρα στο Pinterest αποκτούν περισσότερες λεπτομέρειες.

pinterest article pins

Είδαμε πριν λίγο καιρό πως διάφορα είδη Pins απέκτησαν περισσότερες λεπτομέρειες, τις οποίες αξιοποιούν τώρα και τα Pins με άρθρα. Ο διαμοιρασμός ενός άρθρου σε Pin μπορεί να περιλαμβάνει τίτλο, συντάκτη, σύντομη περιγραφή και σύνδεσμο. Εξαρτάται από το κάθε site αν θα αξιοποιήσει τη λειτουργία αυτή, εφαρμόζοντας τις επίσημες οδηγίες. Αρχικά, η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη σε λίγα sites και μονάχα στη web έκδοση του Pinterest. Σύντομα θα εφαρμοστεί σε περισσότερα sites (κάναμε κι εμείς αίτηση) και φυσικά στις mobile εφαρμογές του Κοινωνικού Δικτύου.

Το Pinterest προτείνει στους χρήστες του και έναν νέο τρόπο να χρησιμοποιήσουν τη νέα αυτή λειτουργία. Να δημιουργήσουν boards με συγκεκριμένες θεματολογίες και να αποθηκεύουν Pins με άρθρα για να τα διαβάσουν αργότερα ή απλώς να ακολουθούν χρήστες τους οποίους εμπιστεύονται και θέλουν να γνωρίζουν τι άρθρα διαβάζουν.

Πηγή: Pinterest Blog

Σημείωση: Αν κάποιος σύνδεσμος δεν σας εμφανίζεται, εχει διαγραφεί από το Pinterest.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑