Πόση social media κατανάλωση χρειάζεται ο έρωτας στις μέρες μας;

Ημ/νία: 20 Σεπτεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πάνε οι παλιές εποχές όπου χρειαζόταν κατά μέσο όρο δυόμιση μήνες για να θεωρηθεί ένα αντρόγυνο ζευγάρι. Ο έρωτας στις μέρες μας έχει διαφορετικές και πιο γρήγορες μεθόδους. Το φλερτ πραγματοποιείται σε μεγάλο βαθμό μέσω των Social Media και χρειάζονται κατά μέσο όρο μόλις 24 ημέρες για ένα ζευγάρι να αποδεχτεί πως υπάρχει σχέση και από τις δύο πλευρές.

social media love consumption

Μία έρευνα της Pixmania απέδειξε πως χρειάζονται 224 tweets, 163 γραπτά μηνύματα (SMS), 70 Facebook μηνύματα, 37 emails και 30 τηλεφωνικές κλήσεις για να στεριώσει μία σχέση. Τόσο γρήγορα. Κάποτε οι άνθρωποι είχαν έναν άτυπο κανόνα, σύμφωνα με τον οποίο περίμεναν 3 ημέρες έως ότου τηλεφωνήσουν στο «πρόσωπο». Τώρα, η δεύτερη επαφή γίνεται συνήθως τις 4 πρώτες ώρες γνωριμίας και φυσικά με μεγάλο ποσοστό μέσα από τα Social Media, αφού το Facebook προφίλ έχει αντικαταστήσει πλέον τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου.

Πηγή: Thats Life

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑