Twitter: Νέο update φέρνει μεγαλύτερη ενσωμάτωση στο iOS 7

Ημ/νία: 19 Σεπτεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Αν δεν το γνωρίζεις, Twitter και Apple συνεργάζονται εδώ και καιρό, με το λειτουργικό iOS να ενσωματώνει λειτουργίες του Κοινωνικού Δικτύου. Με την έλευση του iOS 7, χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά για να κυκλοφορήσει νέο update του Twitter το οποίο κινείται στο στυλ της νέας έκδοσης.

twitter update for ios 7

Δε θα παρατηρήσεις πολλές αλλαγές στην ίδια την εφαρμογή. Λίγες και κυρίως στυλιστικές. Αυτό που έχει ενδιαφέρον, είναι ότι η φωνητική αναζήτηση με ονομασία Siri του iOS μπορεί πλέον και αναζητά tweets και χρήστες του Κοινωνικού Δικτύου. Επίσης, ο Safari brower έχει μία λειτουργία με ονομασία Shared Links, η οποία παραθέτει συνδέσμους από το δίκτυο του χρήστη στο Twitter. Τέλος, το iTunes Radio περιέχει ένα νέο σταθμό, ο οποίος δείχνει το trending περιεχόμενο της εφαρμογής #music του Twitter, η οποία δεν είναι διαθέσιμη ακόμη στη χώρα μας.

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ: Facebook: Αλλάζει εμφάνιση για χάρη του iOS 7

Το update αυτό θεωρείται μικρής σημασίας, αφού ένα μεγαλύτερο update αναμένεται τις επόμενες μέρες, με τελείως διαφορετική εμφάνιση. Σύμφωνα με το TechCrunch, η παρακάτω εικόνα προέρχεται από τη Beta έκδοση του Twitter και αφορά δοκιμές για τη νέα εμφάνιση.

twitter revampΠηγή: Twitter Blog

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑