Facebook: Από περιεχόμενο, πώς τα πάει; [στατιστικά]

Ημ/νία: 17 Σεπτεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσο περιεχόμενο υπάρχει στο Facebook; Το δημοφιλέστερο Κοινωνικό Δίκτυο αριθμεί πάνω από 1.15 δις χρήστες, οι οποίοι άλλοτε δημιουργούν δικό τους μοναδικό περιεχόμενο και άλλοτε μοιράζονται περιεχόμενο φίλων τους. Τελικά, για τι αριθμούς μιλάμε;

facebook contentΣε ένα white paper το οποίο κυκλοφόρησε το Facebook σχετικά με το Internet.org, μαθαίνουμε πως συνολικά έχουν ανέβει στο Κοινωνικό Δίκτυο πάνω από 250 δις φωτογραφιών και καθημερινά ανεβαίνουν πάνω από 350 εκατ. φωτογραφίες. Για να αντιληφθείς καλύτερα το τελευταίο νούμερο, αυτό σημαίνει πως κάθε μέρα ανεβαίνουν 14.58 εκατ. φωτογραφίες την ώρα ή 243.000 φωτογραφίες το λεπτό ή 4.000 φωτογραφίες το δευτερόλεπτο!

Τέλος, οι χρήστες μοιράζονται καθημερινά πάνω από 4.75 δις αντικείμενα, τα οποία είναι δημοσιεύσεις, σχόλια, φωτογραφίες και βίντεο, κάνουν πάνω από 4.5 δις Likes και στέλνουν πάνω από 10 δις μηνύματα!

Πηγή: Mashable

Σημείωση: Αν κάποιος σύνδεσμος έχει απενεργοποιηθεί, σημαίνει πως πλέονπαύει να ισχύει.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑