Με το Topsy έχεις όλο το ιστορικό του Twitter στα χέρια σου

Ημ/νία: 4 Σεπτεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Θα ήθελες να μάθεις ποιο ήταν το πρώτο tweet ενός συγκεκριμένου Twitter λογαριασμού; Ή έστω να δεις τα tweets ενός λογαριασμού για συγκεκριμένη χρονική περίοδο; Με σημερινή ανακοίνωση, η υπηρεσία Topsy ενημέρωσε πως η αναζήτηση της έχει πρόσβαση σε όλο το ιστορικό του Twitter.

twitter history via topsy

Αν λοιπόν έχεις κατά νου το δικό σου Twitter λογαριασμό ή κάποιον άλλο και θες να δεις τα παλαιότερα tweets αυτών, τότε μπορείς να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα σε συνεργασία με την παραπάνω εικόνα:

1) Επισκέψου το Topsy.com και κάνε αναζήτηση τους εξής όρους: from:@username, όπου username το αντίστοιχο του λογαριασμού για τον οποίο ενδιαφέρεσαι.

2) Ρύθμισε την επιλογή ως Sort by oldest, για να δεις τα παλαιότερα tweets.

3) Ρύθμισε την επιλογή ως All Time, για να δεις τα πρώτα tweets του λογαριασμού.

4) Ρύθμισε την επιλογή ως Tweets, για ευνόητους λόγους.

Ακολουθώντας σωστά τα βήματα, θα δεις στο πάνω μέρος το παλαιότερο tweet και στη συνέχεια όλα τα επόμενα. Αν κάποιος λογαριασμός έχει ενεργοποιημένη την επιλογή για ιδιωτικά tweets, τότε το Topsy δε θα εμφανίσει αποτελέσματα. Η αναζήτηση πραγματοποιείται μόνο στα δημόσια tweets.

Πηγή: Topsy Blog

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑