Twitter: Δημιούργησε tweets με ημερομηνία λήξης!

Ημ/νία: 3 Σεπτεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η υπηρεσία Spirit for Twitter έχει δημιουργηθεί από πρώην μηχανικό λογισμικού του Twitter και διαθέτει μία πολύ ενδιαφέρουσα και συγκεκριμένη λειτουργία. Επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύσουν ένα tweet με ημερομηνία λήξης! Ένα tweet, το οποίο αυτόματα θα διαγραφεί σε χρόνο τον οποίο θα ορίσουν οι χρήστες.

twitter spirit

Η χρήση της υπηρεσίας είναι αρκετά απλή. Ο χρήστης αρκεί να πατήσει την επιλογή «Enable Spirit» και να συνδεθεί με τον Twitter λογαριασμό του για να δώσει πρόσβαση στην υπηρεσία. Ύστερα, μπορεί κανονικά να δημιουργεί tweets και μονάχα όταν προσθέτει συγκεκριμένα hashtags, τότε τα tweets του θα αποκτούν ημερομηνία λήξης. Αν χρησιμοποιήσει hashtag της μορφής #1m, τότε το tweet θα διαγραφεί σε 1 λεπτό μετά τη δημοσίευση του. Αντίστοιχα, #1h για 1 ώρα και #1d για μία μέρα. Φυσικά, ο χρήστης μπορεί να θέσει το δικό του αριθμό μέσα στο hashtag, π.χ. #7m για 7 λεπτά ζωής ενός tweet.

Παρόμοια και πιο παλιά υπηρεσία ίδιας χρήσης, είναι αυτή με ονομασία efemr.

Update [15/04/14]: Φαίνεται πως η υπηρεσία Spirit for Twitter δεν είναι διαθέσιμη πλέον.

Πηγή: The Verge

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑