Facebook: Πώς μπορώ να προγραμματίσω τα posts της σελίδας μου;

Ημ/νία: 30 Αυγούστου 2013 | by Βασίλειος Α. Γκόγκογλου

0

Για τα social media και τη θέση τους στην ζωή μας έχουμε μιλήσει πολλάκις στο παρελθόν. Πώς όμως θα κρατάμε ενεργή την Facebook σελίδα μας;

Για την εικόνα που θα παρουσιάζει το Facebook Fanpage μας, είναι σημαντική η συνεχής παρουσία μας με posts που θα φυλάνε αδιάπτωτο το ενδιαφέρον των αναγνωστών.

Επειδή ωστόσο ο χρόνος είναι πολύτιμος για να τον αφιερώνουμε εξ’ ολοκλήρου στη διαδικτυακή μας ζωή, υπάρχει τρόπος να ρυθμίζουμε τα posts που θέλουμε να γίνονται στο Facebook  μέχρι και 6 μήνες μετά.

Ποια είναι η διαδικασία προγραμματισμού δημοσιεύσεων με τη χρήση του Facebook Schedule Post;

Αφού εισάγετε την κατάσταση ή τη φωτογραφία/βίντεο που επιθυμείτε να δημοσιεύσετε κάποια μελλοντική στιγμή, πατήστε στο εικονίδιο του ρολογιού στην αριστερή γωνία, όπως φαίνεται παρακάτω.

facebook-scheduled-posts-01

 

Ύστερα επιλέξτε την ώρα, τη μέρα, το μήνα, το έτος και πατήστε το κουμπί Χρονοδιάγραμμα (Schedule).

facebook-scheduled-posts-02

 

Έπειτα το Facebook σάς ενημερώνει για την επιτυχία της δημοσίευσης τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

facebook-scheduled-posts-03

 

Για να επεξεργαστείτε τις προγραμματισμένες δημοσιεύσεις της σελίδας πηγαίνετε στο Αρχείο Δραστηριοτήτων (Activity Log) του λογαριασμού σας

facebook-scheduled-posts-04

 

και πατώντας στο βελάκι μπορείτε να αλλάξετε τη χρονική στιγμή που ορίσατε, να κάνετε εκείνη στιγμή τη δημοσίευση σας αλλά και να την ακυρώσετε.

facebook-scheduled-posts-05

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Για τους φίλους μου είμαι "κομπιουτεράκιας", για την οικογένεια "πάντα πολυάσχολος", εγώ δηλώνω απλά e^ipi+1=0. Τα social media είναι ο δικός μου κόσμος κι εκεί θα βρισκόμαστε στο εξής.



Πήγαινε με πάνω ↑