YouTube: Ταυτόχρονη πλοήγηση και αναπαραγωγή βίντεο για Android και iOS

Ημ/νία: 21 Αυγούστου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το YouTube με νέο update στις εφαρμογές του για Android και iOS συσκευές έφερε ένα πολύ έξυπνο χαρακτηριστικό: την ταυτόχρονη αναπαραγωγή ενός βίντεο και πλοήγηση στην εφαρμογή. Ο χρήστης επιλέγει να αναπαράγει ένα βίντεο και με μία κίνηση του δαχτύλου του μπορεί να το σύρει στο κάτω μέρος και να συνεχίσει την αναζήτηση του σε άλλα βίντεο ή σε λειτουργίες της εφαρμογής, χωρίς το βίντεο να σταματά να παίζει. Επίσης, ο χρήστης μπορεί να το σύρει αριστερά ή δεξιά για να κλείσει το βίντεο και πάνω για να το επαναφέρει στην αρχική του θέση.

Το update των εφαρμογών φέρνει άλλα δύο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Πρώτον, την αναπαραγωγή μίας λίστας. Ο χρήστης μπορεί να πατήσει την επιλογή «Play all» σε μία λίστα από βίντεο για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή του πρώτου βίντεο και αυτόματα των υπολοίπων. Δεύτερον, η αναπαραγωγή ενός βίντεο από το smartphone ή tablet σε άλλη συσκευή γίνεται καλύτερη, αποκτώντας ένα μενού προεπισκόπησης.

youtube updates android and ios apps

youtube updates android and ios apps

Πηγή: YouTube Blog

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑