Facebook: Οι καλύτερες στιγμές σου σε αρχείο pdf

Ημ/νία: 14 Αυγούστου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook προφίλ σου είναι γεμάτο από περιεχόμενο. Φωτογραφίες τις οποίες ανεβάζεις, status updates τα οποία ενημερώνεις συνεχώς, συνδέσμους τους οποίους μοιράζεσαι κλπ. Πώς θα σου φαινόταν το καλύτερο περιεχόμενο σου, ή αλλιώς οι καλύτερες στιγμές σου, να τοποθετούνταν αυτόματα και δωρεάν σε ένα PDF το οποίο θα είχες στην κατοχή σου;

Facebook Likebook pdf

Η ιστοσελίδα Likebook.me (update [15/04/14]: μετονομάστηκε σε My Social Book) δημιουργεί φυσικά βιβλία, τα επονομαζόμενα likebooks, έναντι μιας αμοιβής, τα οποία οι χρήστες γεμίζουν με περιεχόμενο από το Facebook: status updates, φωτογραφίες, events κλπ. Η καινούρια της υπηρεσία, η οποία είναι δωρεάν, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα pdf με τα status updates, τις φωτογραφίες και τα links, τα οποία μάζεψαν τα περισσότερα likes και σχόλια τον προηγούμενο χρόνο, διαλέγοντας και χρώμα για να τα διακοσμήσουν.

Τι περιμένεις; Δημιούργησε τώρα το δικό σου προσωπικό Likebook PDF. Θα χρειαστεί να κάνεις κοινοποίηση τη σελίδα Likebook.me, να επιλέξεις το χρώμα που επιθυμείς, να ορίσεις το email στο οποίο θα λάβεις το PDF αρχείο μέσα σε 24 ώρες και τέλος να πατήσεις την επιλογή «Create my Free Likebook PDF».

Πηγή: AllFacebook

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑