Muzik: Τα ακουστικά που… κοινωνικοποιούνται!

Ημ/νία: 7 Αυγούστου 2013 | by SMLifeGR

0

Muzik Black Headphones

Ήταν να μη γίνει η αρχή με gadget που φοριούνται. Από τη μία η Apple και η Sony με το iWatch και το Smart Watch αντίστοιχα και από την άλλη η Microsoft με τη φορετή ηλεκτρονική συσκευή που επιτρέπει τη μετάδοση δεδομένων μέσω του σώματος  και η Nike με το περικάρπιο Nike+ FuelBand! Ας μην ξεχάσουμε και την Google με τα Google Glasses.

Οι προαναφερθείσες εταιρείες όχι μόνο δημιούργησαν μια νέα τεχνολογία που «φοριέται» πολύ, αυτή του wearable technology, αλλά και που – όπως φαίνεται από την ευρεία αποδοχή του κοινού – ήρθε για να μείνει.

Η start-up τεχνολογική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της μουσικής,  Muzik,  εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου, όπου ανακοινώνει το λανσάρισμα των πρώτων –και μόνων- (προς το παρόν!) έξυπνων social ακουστικών με όραμα να αλλάξει ριζικά τη μέχρι τώρα μουσική σου εμπειρία.

Τα ακουστικά της Muzik ανήκουν στην κατηγορία των Social Smartware, ένας νέος όρος ο οποίος χρησιμοποιείται για να περιγράψει την «απρόσκοπτη σύνδεση των καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών, περιεχομένου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης άμεσα εντοπίσιμη και διαμοιράσιμη με έναν αβίαστο τρόπο».

Headphone App

Οι κάτοχοι του εν λόγω πρωτοποριακού gadget, θα έχουν τη δυνατότητα να δημοσιοποιούν στο προφίλ τους σε Twitter και Facebook, το τραγούδι που ακούνε κάθε στιγμή μέσω των αντίστοιχων κουμπιών, όπως επίσης να στέλνουν τα αγαπημένα τους κομμάτια οπουδήποτε στον κόσμο αλλά και να δημιουργούν playlists μέσω του ενσωματωμένου λογισμικού που είναι συμβατό με iOS και Android συσκευές.

Τα ακουστικά θα βγουν στην αγορά το τελευταίο τέταρτο του 2013 και η τιμή του αναμένεται να κυμανθεί στα 299 δολάρια.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Muzik.

Πηγή: DigitalLife.GR

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑