Ποιος σούπερ ήρωας κερδίζει τη μάχη στο YouTube;

Ημ/νία: 7 Αυγούστου 2013 | by Πέτρος Κηπουρόπουλος

0

Είναι όλοι τους (σούπερ) ήρωες. Έχουν ικανότητες τις οποίες δε βρίσκεις εύκολα και έχουν νικήσει κακούς και κακούς. Ποιος όμως έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον των χρηστών του YouTube, μιας μάχης η οποία φαίνεται εύκολη, όμως δεν είναι;

YouTube superheroes battle

Νικητής όλων είναι ο Batman, ο οποίος μάλιστα δε διαθέτει υπερδυνάμεις, με βίντεο συνολικής διάρκειας 71.000 ωρών και 3.000.000.000 συνολικών προβολών (views). Δεύτερος έρχεται ο Thor, ο Θεός του κεραυνού της Νορμανδικής μυθολογίας, με βίντεο συνολικής διάρκειας 66.000 ωρών και 2.100.000.000 συνολικών views. Την τριάδα κλείνει ο Superman, ο γνωστότερος ίσως σούπερ ήρωας, με βίντεο συνολικής διάρκειας 14.000 ωρών και 1.700.000.000 συνολικών views. Στη δεκάδα θα βρείτε επίσης τους Iron Man, The Avengers (ομάδα ηρώων), Wolverine, Spiderman, Captain America, Justice League (ομάδα ηρώων) και Deadpool.

Ας κλείσουμε το άρθρο με ένα ωραίο και σχετικό βίντεο, από πού αλλού, από το YouTube φυσικά!


Πηγή: YouTube Trends

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Ζει και αναπνέει για τα videogames. Ξεκινά να παίξει και μετά από «ένα τεταρτάκι» συνειδητοποιεί ότι έχουν περάσει τρεις ώρες. Προτιμά τα RPG, τα sports και τα action γενικώς, θα τον βρεις στάνταρ σε κάποιο social network.



Πήγαινε με πάνω ↑