Θες social διακοπές; Ένα ξενοδοχείο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Twitter!

Ημ/νία: 2 Αυγούστου 2013 | by Πέτρος Κηπουρόπουλος

0

Διακοπές και Social Media μπορούν να ταιριάξουν; Κάποιοι λένε πως όχι, αφήνοντας στην άκρη τους λογαριασμούς των Κοινωνικών Δικτύων για μερικές ημέρες και κάποιοι άλλοι επιλέγουν τις διακοπές τους σε μέρη όπως το… Twitter ξενοδοχείο!

twitter hotel

Βρίσκεται στη Μαγιόρκα, στην Ισπανία και έχει ονομασία @SolWaveHouse, θυμίζοντας twitter username. Οι επισκέπτες εκεί ενθαρρύνονται να χρησιμοποιήσουν τα Social Media και περισσότερο απ’όλα το Twitter, συμμετέχοντας στην κοινότητα του ξενοδοχείου με ονομασία #SocialWave, η οποία είναι προσβάσιμη μονάχα μέσω του WiFi του ξενοδοχείου.

twitter hotel

Chat, ανταλλαγή εικόνων, βίντεο, προσωπικών μηνυμάτων, οι γνωριμίες πάνε κι έρχονται στο ξενοδοχείο. Από φιλίες έως και flirt! Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης και special events, όπως το #TwitterPoolParty κάθε Παρασκευή, για coctails και σφηνάκια στην πισίνα.

Θα το προτιμούσες για διακοπές;

Πηγή: Digital Life

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Ζει και αναπνέει για τα videogames. Ξεκινά να παίξει και μετά από «ένα τεταρτάκι» συνειδητοποιεί ότι έχουν περάσει τρεις ώρες. Προτιμά τα RPG, τα sports και τα action γενικώς, θα τον βρεις στάνταρ σε κάποιο social network.



Πήγαινε με πάνω ↑