Facebook: Η επιλογή «On This Day» ξυπνά αναμνήσεις του παρελθόντος

Ημ/νία: 31 Ιουλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook ψάχνει διάφορους τρόπους για να σε κρατήσει περισσότερο στην Αρχική του Σελίδα ή αλλιώς στο News Feed. Ένας από αυτούς, ο οποίος είχε κάνει ξανά την εμφάνιση του τον Αύγουστο του 2011, είναι η επιλογή «On This Day», η οποία δοκιμάζεται αυτή την περίοδο σε μικρή μερίδα χρηστών με τη νέα εμφάνιση του News Feed.

facebook on this day

Τόσο στη web έκδοση του Facebook, όσο και στις mobile εφαρμογές, η επιλογή «On This Day» ξυπνά αναμνήσεις του παρελθόντος. Σήμερα έχουμε 31 Ιουλίου του 2013. Όσοι χρήστες έχουν ενεργοποιημένη την επιλογή, έχουν τη δυνατότητα να δουν δημοσιεύσεις και άλλες ενέργειες των φίλων τους, για την ίδια μέρα των προηγούμενων ετών. Για την ακρίβεια γίνεται ένας διαχωρισμός μεταξύ των υπό επιλογών «Your Friends On This Day» και «Your Friends This Month», δείχνοντας περιεχόμενο για την ίδια μέρα σε προηγούμενα έτη και για την ίδια περίοδο σε προηγούμενα έτη. Ο σύνδεσμος που οδηγεί στη νέα επιλογή είναι ο facebook.com/feed/todayinhistory, ο οποίος όπως είπα προηγουμένως λειτουργεί σε λίγους χρήστες.

Έξυπνη ιδέα, ξανά φέρνει στο προσκήνιο παλιές δημοσιεύσεις και δίνει «τροφή» για συζητήσεις!

Πηγή: The Next Web

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑