Instagram: Μπλοκάρει την έμμεση πρόσβαση των χρηστών Windows Phone συσκευών

Ημ/νία: 30 Ιουλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μέχρι και σήμερα, η ομάδα του Instagram δεν έχει ασχοληθεί με το λειτουργικό Windows Phone και δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημη εφαρμογή στο αντίστοιχο market place. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες συσκευών με το λειτουργικό αυτό έχουν βρει μία έμμεση λύση στο πρόβλημα, όπως είναι η εφαρμογή Instance για παράδειγμα, και μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Instagram μέσω μιας τρίτης εφαρμογής. Ή μάλλον… μπορούσαν να έχουν πρόσβαση.

instagram blocks third party apps for windows phone

Μετά από το hack φρουτοποτών που δέχτηκε το Instagram, έγιναν κάποιες αλλαγές στην εφαρμογή ώστε να αποφευχθούν μελλοντικές hack επιθέσεις, καθώς και το spam. Οι αλλαγές αυτές φαίνεται πως απέκλεισαν τρίτες εφαρμογές, οι οποίες δε συμμορφώνονται με το API (Application programming interface), από το να έχουν πρόσβαση στο Instagram, με αποτέλεσμα οι χρήστες Windows Phone συσκευών να είναι και πάλι «στην απ’έξω». Το ίδιο ισχύει όμως και για αντίστοιχες τρίτες εφαρμογές για Android και iOS , αν και τα λειτουργικά αυτά υποστηρίζουν επίσημη εφαρμογή του Instagram.

Πηγή: The Next Web

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑