Ένα άκρως εντυπωσιακό Twitter concept το οποίο θα λατρέψεις!

Ημ/νία: 30 Ιουλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Αν η εμφάνιση του Twitter σου μοιάζει απλή και η εμπειρία χρήσης του δε σε συναρπάσει, τότε θα λατρέψεις το concept το οποίο δημιούργησε ο designer Fred Nerby με ονομασία «Twitter. A Digital Experience». Πάρε μία γεύση από το βίντεο που ακολουθεί.


Εντυπωσιακό, έτσι; Και άκρως λειτουργικό! Με μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, καλύτερη αναζήτηση η οποία περιλαμβάνει και Vines, αφού η εφαρμογή Vine έχει εξαγοραστεί από το Twitter, και πολλές νέες λειτουργίες, το concept αυτό θα μπορούσε να ληφθεί υπόψιν σοβαρά από το Κοινωνικό Δίκτυο. Κρίμα που δεν είναι αληθινό… Ακολουθεί ένα γράφημα με περισσότερες λεπτομέρειες της εμφάνισης.

twitter a digital experience concept

Ο Fred Nerby δεν έχει ασχοληθεί μονάχα με την εμφάνιση του Twitter, αλλά έχει δημιουργήσει νωρίτερα μέσα στο χρόνο concept με ονομασία «Facebook – New Look & Concept» για το Facebook. Η δουλειά του είναι άψογη, γι’αυτό ας ελπίσουμε το ταλέντο του να αξιοποιηθεί κατάλληλα από κάποιο Κοινωνικό Δίκτυο.

Πηγή: Gizmodo

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑