Pixelist: Μετατρέποντας Instagram φωτογραφίες σε ελαιογραφίες

Ημ/νία: 29 Ιουλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η χρήση χρωμάτων διαλυμένων σε λινέλαιο ή άλλο φυτικό λάδι, με τα οποία ζωγραφίζουμε ένα προετοιμασμένο καραβόπανο ή πλαίσιο, ονομάζεται ελαιογραφία. Φαντάσου τώρα να επέλεγες την αγαπημένη σου Instagram φωτογραφία και ένας επαγγελματίας καλλιτέχνης να δημιουργούσε μία ελαιογραφία αυτής. Θα ήταν ωραίος πίνακας ζωγραφικής για τον τοίχο του σπιτιού σου, σωστά;

Το Pixelist σύντομα θα σου δίνει τη δυνατότητα αυτή. Μέσω του Indiegogo, το Pixelist κατάφερε να συγκεντρώσει μέσω crowdfunding το ποσό των 25.590 δολαρίων. Με το ποσό αυτό, θα μπορέσει να δημιουργήσει το επίσημο website του και να ξεκινήσει σιγά σιγά τη λειτουργία του και τη διάδοση του.

pixelist turn instagram photos into oil paintings

Εκτός από Instagram φωτογραφίες, οι οποίες είναι πάντοτε τετράγωνες, ο χρήστης μπορεί να στείλει και κανονικές ψηφιακές φωτογραφίες, γι’αυτό και στην παραπάνω εικόνα βλέπετε ίδια μεγέθη για εικόνες διαφορετικού μεγέθους. Δείτε τη συλλογή φωτογραφιών του Pixelist και αξιολογήστε το αποτέλεσμα μετατροπής φωτογραφιών σε ελαιογραφίες.

Πηγή: Gizmodo

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑