Instagram: Προσοχή, κυκλοφορεί ένα περίεργο hack φρουτοποτών!

Ημ/νία: 27 Ιουλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Αρκετοί χρήστες εξαπολύουν τα παράπονα τους σχετικά με ένα μυστήριο hack του Instagram, μέσω tweets στο Twitter. Όπως αναφέρουν, διάφορες φωτογραφίες με φρούτα και φρουτοποτά δημοσιεύονται με το λογαριασμό τους, χωρίς την άδεια τους, δημοσιεύσεις οι οποίες σχετίζονται με διατροφή για δίαιτα.

instagram hack with smoothies photos

Παράλληλα, στο βιογραφικό των χρηστών προστίθεται ένας σύνδεσμος ο οποίος μοιάζει να στέλνει τους χρήστες στο site του BBC, όμως στην πραγματικότητα τους στέλνει σε phising sites, τα domains των οποίων κατοχυρώθηκαν πριν δύο μέρες για κακόβουλο σκοπό. Συνίσταται να μην κάνεις κλικ τους συνδέσμους αυτούς για κανέναν λόγο.

Αν δεις κι εσύ το λογαριασμό σου να δημοσιεύει περίεργες φωτογραφίες, τότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να προβείς σε reset του κωδικού πρόσβασης. Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση του Instagram ή του Facebook για το θέμα αυτό, οπότε δε γνωρίζουμε πως οι hackers απέκτησαν πρόσβαση στους λογαριασμούς των θυμάτων.

Πηγή: The Verge

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑