Σκηνοθετημένο hack σε Twitter λογαριασμό φέρνει 4.000 followers!

Ημ/νία: 26 Ιουλίου 2013 | by Πέτρος Κηπουρόπουλος

0

Συνήθως το καλό περιεχόμενο σε έναν Twitter λογαριασμό επιβραβεύεται με νέους followers και αλληλεπίδραση αυτών με τα tweets. Κάποιοι λογαριασμοί όμως, έχουν βρει άλλους τρόπους για να τραβούν το ενδιαφέρον των χρηστών, όπως για παράδειγμα το σκηνοθετημένο hack!

twitter Chipotle hack

Η αλυσίδα εστιατορίων Chipotle έχει καθημερινά περίπου 250 νέους followers και 75 αλληλεπιδράσεις αυτών με το περιεχόμενο των tweets. Σκηνοθετώντας το δικό της hack, στέλνοντας περίεργα και ασυνήθιστα tweets, κατάφερε να κερδίσει σε μία μέρα 4.000 νέους followers και 12.000 retweets, αλληλεπιδράσεις δηλαδή των χρηστών.

 

 

Στους χρήστες αρέσει να αλληλεπιδρούν και να διαδίδουν tweets από λογαριασμούς οι οποίοι έχουν υποστεί hack ή έστω… σκηνοθετημένο hack. Ο ντόρος έκανε καλό τελικά στην αλυσίδα Chipotle όπως φάνηκε.

Πηγή: AllTwitter

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Ζει και αναπνέει για τα videogames. Ξεκινά να παίξει και μετά από «ένα τεταρτάκι» συνειδητοποιεί ότι έχουν περάσει τρεις ώρες. Προτιμά τα RPG, τα sports και τα action γενικώς, θα τον βρεις στάνταρ σε κάποιο social network.



Πήγαινε με πάνω ↑