Social Media Stars… The Reality Show!

Ημ/νία: 25 Ιουλίου 2013 | by SMLifeGR

0

social media stars

Καλοκαιράκι… Η τηλεόραση δε σου προσφέρει πολλές συγκινήσεις λόγω των επαναλήψεων και των τούρκικων σειρών που τελευταία μας έχουν κατακλύσει. Έτσι λοιπόν και συ, βλέπεις online τις αγαπημένες σου σειρές. Αλλά κάτι λείπει! Καλό το Grey’s Anatomy, καλό το Big Bang Theory, καλό και το Game of Thrones αλλά θες κάτι πιο… πιο!

Fear not my friend! Το Hollywood έχει φροντίσει για σένα. Τι είναι hot και έχει αναχθεί σε επιστήμη τα τελευταία χρόνια; Τα social media! Τι θεωρούν όμως οι ιθύνοντες του LaVoie Entertainment ακόμη πιο hot και έχει σχέση με τα social media; Μα ένα reality show με τίτλο: Social Media Stars φυσικά!

Η διαδικασία του casting έχει ήδη ξεκινήσει και απευθύνεται σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Για σένα που θες να διεκδικήσεις τα 5 λεπτά δημοσιότητας που σου αναλογούν ή μάλλον τις 7 μέρες δημοσιότητας εν προκειμένω , συμπλήρωσε την αίτηση που θα βρεις εδώ παρέχοντας μεταξύ άλλων και το LinkedIn προφίλ σου αλλά και το τι είναι αυτό που σε κάνει Social Media Star! Ίσως να είσαι εσύ ένας από τους 5 τυχερούς υποψήφιους που θα βρεθεί στην πολυτελή έπαυλη στο Miami και που θα επιδοθεί σε μια σειρά από social media προκλήσεις.

Η πρώτη σεζόν του Social Media Stars: The Reality (καλά κατάλαβες έπεται συνέχεια) θα βγει στον αέρα τον Σεπτέμβρη του 2014 και θα μεταδίδεται όχι από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες αλλά από (surprise, surprise!) social media sites όπως το YouTube, το Vimeo κ.λπ. Η επιτυχία του θα καθορίσει αν θα δούμε τη δεύτερη σεζόν στις τηλεοράσεις μας.

Για να δούμε τι θα δούμε!

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑