Twitter: Πώς να καθαρίσεις με μία κίνηση την Αρχική σου Σελίδα!

Ημ/νία: 20 Ιουλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Αν βρίσκεις το Twitter βαρετό διαβάζοντας τα tweets της Αρχικής σου Σελίδας, τότε μάλλον έχεις κάνει λάθος επιλογή των χρηστών τους οποίους ακολουθείς. Κι αν αυτή η λίστα είναι πολύ μεγάλη και θες να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, είναι κάπως βαρετό να κάνεις unfollow κάθε ένα χρήστη. Ευτυχώς για σένα, σου έχω την εύκολη λύση!

twitter how to clear out feed

Μέσω javascript (μην αγχώνεσαι με τον όρο) μπορείς με μία κίνηση να κάνεις unfollow όλους όσους ακολουθείς. Η διαδικασία είναι η εξής:

1) Επισκέψου τη λίστα των χρηστών που ακολουθείς.
2) Κάνε scroll down με το ποντίκι σου ώστε να εμφανιστούν όλοι οι χρήστες της λίστας, αν αυτοί είναι πολλοί.
3) Πάτα Ctrl+Shift+J από το πληκτρολόγιο σου.
4) Στο νέο πλαίσιο κάνε αντιγραφή και επικόλληση τον κώδικα «$(‘.js-follow-btn’).each(function(){ $(this).trigger(‘click’); });» (χωρίς τα «») και πάτα το πλήκτρο Enter.

Η παραπάνω διαδικασία έχει εφαρμοστεί επιτυχώς σε Google Chrome και λογικά μπορεί να εφαρμοστεί και σε Mozilla Firefox. Πριν κλείσεις τη σελίδα του Twitter και χαθεί για πάντα η λίστα με όσους έκανες unfollow, έχεις την ευκαιρία να κάνεις ξανά follow όσους λογαριασμούς πιστεύεις πως τελικά έχουν χρήσιμο περιεχόμενο.

Καλή νέα αρχή σου εύχομαι! 🙂

Πηγή: Lifehacker

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑