Θα έπαιζες ένα επιτραπέζιο Facebook σε στυλ Monopoly;

Ημ/νία: 19 Ιουλίου 2013 | by Πέτρος Κηπουρόπουλος

0

Ο Pat C. Klein είναι σχεδιαστής στο επάγγελμα και νέος σε ηλικία χρήστης των Social Media. Το πρόβλημα που εντόπισε στα Κοινωνικά Δίκτυα, σύμφωνα και με έρευνα του Πανεπιστημίου Stanford, είναι πως οι χρήστες αυτών οδηγούνται συνήθως σε κατάθλιψη και ανασφάλεια. Επίσης, οι επικοινωνιακές τους ικανότητες δεν εξασκούνται όσο βρίσκονται online, γι’αυτό και ο Pat σκέφτηκε μία λύση στο πρόβλημα.

facebook the board game

Σχεδίασε το Facebook: The Board Game ή αλλιώς το επιτραπέζιο Facebook! Σε στυλ της γνωστής μας Monopoly, το επιτραπέζιο αυτό συγκεντρώνει γύρω του άτομα και δημιουργεί παρέες. Όπως φαίνεται, το παιχνίδι αυτό δεν περιέχει χρήματα, αλλά αντ’αυτού οι παίκτες καλούνται να απαντούν σε ερωτήσεις και να συμπεριφέρονται όμοια με την online δραστηριότητα τους, αλλά φυσικά στην πραγματική ζωή.

Έχει την πλάκα του και θα θέλαμε πολύ να το δούμε να κυκλοφορεί και στην πραγματικότητα, αφού μέχρι στιγμής πρόκειται απλά για ένα concept. Μπράβο στον Pat C. Klein, μιας και δημιούργησε κάτι πραγματικά πολύ ωραίο!

facebook the board game

facebook the board game

facebook the board game

facebook the board game

Πηγή: DigitalLife

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Ζει και αναπνέει για τα videogames. Ξεκινά να παίξει και μετά από «ένα τεταρτάκι» συνειδητοποιεί ότι έχουν περάσει τρεις ώρες. Προτιμά τα RPG, τα sports και τα action γενικώς, θα τον βρεις στάνταρ σε κάποιο social network.



Πήγαινε με πάνω ↑