Ένα site για όλες τις βασικές ρυθμίσεις των Κοινωνικών Δικτύων!

Ημ/νία: 10 Ιουλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το κάθε Κοινωνικό Δίκτυο έχει τις δικές του ρυθμίσεις. Είναι όμως κάποιες βασικές ρυθμίσεις, όπως η αλλαγή φωτογραφίας προφίλ ή η αλλαγή του username κλπ, οι οποίες υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα Κοινωνικά Δίκτυα.  Υπάρχει ένα site, το οποίο σίγουρα θα σε διευκολύνει με τη διαχείριση των ρυθμίσεων αυτών.

social media settings

Το blisscontrol.com είναι ένα απλό site με συγκεκριμένη χρήση. Μόλις μπεις σε αυτό, θα παρατηρήσεις δύο πλαίσια. Στο αριστερό πλαίσιο επιλέγεις τη ρύθμιση που επιθυμείς να βρεις και στο δεξί πλαίσιο επιλέγεις το Κοινωνικό Δίκτυο στο οποίο απευθύνεσαι. Ένας συνδυασμός για παράδειγμα είναι ο εξής: Change profile picture και Twitter, για αλλαγή της φωτογραφία προφίλ στο Twitter. Ύστερα, απλώς κάνεις κλικ στην επιλογή «GO».

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος για κλοπή του κωδικού πρόσβασης που χρησιμοποιείς στα Κοινωνικά Δίκτυα, αφού το site αυτό σε κατευθύνει κάθε φορά στο Κοινωνικό Δίκτυο το οποίο επέλεξες και στο σωστό σημείο για τη ρύθμιση που επέλεξες. Η λίστα του site περιέχει 13 Social Media sites και 12 βασικές ρυθμίσεις αυτών.

Πηγή: AllTwitter

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑