Facebook: Θες να δοκιμάσεις τη νέα αναζήτηση, το Graph Search;

Ημ/νία: 8 Ιουλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Όπως δηλώνει το ABC News, το Facebook ξεκινά σταδιακά τη διάθεση της νέας του αναζήτησης, του λεγόμενου Graph Search, από σήμερα, σε όλους τους χρήστες οι οποίοι ζουν στην Αμερική ή έχουν ορίσει στο Facebook ως γλώσσα τα Αγγλικά της Αμερικής (English (US)). Προσωπικά, χρησιμοποιώ εδώ και καιρό τα Αγγλικά Αμερικής και έχω δεχτεί το Graph Search καιρό τώρα.

facebook-graph-search

Αν θες κι εσύ να το δοκιμάσεις, μπορείς να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς το Facebook στη γλώσσα English (US). Το Facebook δήλωσε πως τη νέα λειτουργία θα δεχτούν κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Μέσω του Graph Search θα μπορείς να αναζητείς περιεχόμενο όπως οι φωτογραφίες στις οποίες έχεις κάνει Like ή οι τοποθεσίες που έχουν επισκεφτεί οι φίλοι σου κλπ. Οι συνδυασμοί είναι απεριόριστοι.

Το Graph Search σε καμία περίπτωση δεν ανταγωνίζεται τις μηχανές αναζήτησης, όπως το Google, αλλά επιτρέπει στο χρήστη να αναζητήσει περιεχόμενο το οποίο υπάρχει μέσα στο Facebook και είναι είτε δημόσιο είτε δημιουργία των φίλων του χρήστη. Εύκολα και γρήγορα.

Πηγή: ABC News

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑